Mar 9, 2010

PISA

mmmm.... nape aku xde mood...xceria la... aku tau ni mesti aku nk sgt beli BP baru......aritu pinjam sat BP member...medela PISA...bestnyer ade 2 phase....pastu ringan je kalo nk bwk kulu kilir....
nak dijadikan story...ptg smlm 3rd session pumping....xkua lngsung pn shushu....pening pk nape jadi cmtu.....tp mlm ok je super bb aku DF...x komplen2 pun super BB aku.....arini pn ok je milk production aku.....mesti BP aku yg sediada nk kena p anta servis kot...


nak PISA!!!!

hai my dear mommy2....wajar x aku kalo nk beli BP baru?...BB dh 10bln...ade lg 14bulan to go.....


aku yg mengada-ngada!!!!

7 comments:

Zaza Abdullah said...

skrg ko pkai bp apa lenny?

ibudhani said...

spectra 3 .... aku rs dh nk kena anta servis la kot...dh x efisen ...sakit Nxxxx aku sbb aku tpksa kuatkan suction tu...

- dieyana - said...

ibudhani, pisa tu yg mana? cam freestyle ke? lama dh pkai spectra 3? dari dulu ke?

- dieyana - said...

ibudhani, pisa tu Freestyle ke...huhuuh, bestnya yg tu..ada bajet, bleh la beli baru...:-))

ibudhani said...

pisa tu yg lame sket dr freestyler tu...tp kalo dpt yg freestyle pn lg best.....beli spectra mase umo bb 3 bulan lebey kot...so br je pakai dlm 7bln lebey...

donarose said...

PISA ni double pump ker?
apa maksud 2 phase yer?

ibudhani said...

yep double pump ..2phase tu technology to mimic a bb natural nursing...

1st phase tu rapid stimulation..dia akan fast pam pastu akan rs letdown...2nd phase tu br slower pumping utk express shushu dgn lembut n efisen...