Oct 4, 2010

Slurpppp

Salam......selalunye aku mesti xde mood setiap isnin...monday blues...tp arini mcm seronok je plak...mgkin kwn opis aku dh naik dr cuti bersalin..n bertambah la lg kwn2 yg mengepam kt opis ni..kterang selalu ahli mesyuarat tingkap je...kdg2 org yg lalu sitew pn pelik aku cakap srg2..pdhal...aku tgh brckp dgn kwn aku tu ...heheh....

abg mmg la tgh xmo mkn nasi ...dia suke mkn mee je la plak..... so aku pn wat kan la mee je tuk dia mkn lunch n dinner...kuah ?? aku wat la ape2 sup n sos speggeti jgk.... smlm aku try bg mkn nasi lunch tu....sket pn dia xjamah..mkn lauk je... tp naseb la bfast dia mkn jgk sket nasi lemak....
ptg tu aku keluar g beli brg dapur... abg xsempat mkn mlm cos dia dh tdo awal...aku kejutkan jgk kol 10 mlm tu kalo2 dia nk mkn,,,,tp xmo jgk dia ngaruk nk tdo....runsing aku dia xmkn ape2 dr tghari till mlm..... kesian perut kosong...

pg td aku bg mkn cheese sekeping + belikan cekodok pisang (heheheh pg2 mkcik xsempat nk masak heheehh)...seb baik dia mkn.......lega sket hati ni.....

ok ni picca abg SLUrPPPPP!!!!


4 comments:

Zaza lensaMama said...

lenny, ko bg mkn mee kuning ke mee spegeti? mee kuning tu jarang sgt aku nak bg anak aku mkn, sejak kes yg kandungan asid borik dlm mee kuning tu. better mee hoon kot lenny.
susah kan? anak aku pun memilih mkn skrg. maid aku lak tah hapa yg dia bg anak aku mkn tah kat rmh. pernah tu dia bg anak aku mkn megi. geram tul aku. dah aku larang pun dia bg gak.

ibudhani said...

aku bg mee spegeti.... dia suke sgt!!..tp beehun dia xsuke plak... mee kuning tu mmg aku xmo bg cos ade asid borik..

maggi??? weh ko jgn beli langsung kt umah..t maid ko bg jgk..yela maggi mmg sedap n nyelerakan....

Zaza lensaMama said...

haaa... mee spegeti tu ok. anak aku mee hoon mkn gak.
tu arr psl. kalau ada bubur segera megi tu, yg tu dia dok masak hr2 bg anak aku. tu pun aku dah stop beli.

cik puan akish said...

alor shomel..suke makn mee ya...nnti soh ibu masak ari2 ye..