Oct 21, 2010

SGM

Korang dh bace maj Pa&Ma bln Nov punye...hehehe bestnye grup aku n grup bapak2 SGM 3 masuk maj. pa&ma.... Seronokkkkkk!!! heheh walaupn muke aku x nmpak.....time tu aku brdiri...jz nmpk sisi je....yg penting masuk Pa&Ma...hahahah...(jakun la sekejap...walaupn tempias je nmpk muka kt majalah) over d mountain le aku ni....

yg bestnye lg gamba en. asben aku pn ade kt grup bpk2... jelas la jgk walaupn xpdg camera...

bile dh g SGM ni la yg mmbuat kan en. asben aku mmberi sokongan penuh kt aku.... kalo sblm ni dia xbrp nk support aku sgt bile aku ade masalah dlm pnysuan....thx SGM!!

oh ya mase SGM 3 ni la kenal ayu!!! ....

picca 2 yg kecil tu aku amek sms sesi taklimat psl CD kot (xingat)
abg mase ni 11bln rsnye


picca sblm g SGM....tema MErah

24hb ni ade SGM...challenges BF toddler ....sesuai la sgt tajuk tu dgn aku skang...tp en.asben xdpt nk temankan... keje katanye...ade sape2 bole tumpangkan kami b2????

5 comments:

ayu said...

nak beli la pa ma bln dpn ni..best..best...dpt kenal leni..hehe..btw, sori sgt2..ahad ni tk dpt join la sgm sbb mak mentua plak nk dtg lepak rumah esok....huhu

ibudhani said...

oyeke ayu x g ek... ayu cpt beli..tp pa&ma bulan ni bnyk info psl pregnancy...

Mrs.Eady said...

wah...syok nyer!aritu ade baca tapi x sangka kwnku ada masuk.kekekeke...

- dieyana - said...

la, ibudhani masuk pa n ma nov ye, tak kira la kecik pun, janji masuk, hahhaha, balik ni diana nak belek tgklah ibudhani ada dlm tu..ehheh. bestnya dpt join sgm tu, teringin juga, tapi tk kesempatan...

ibudhani said...

hehehe...tula xsangka....dlm sejarah idup xpernah lg masuk maj...wpun tempias je...

diana, same la nk join sgt setiap sgm diadakan... tp x kesempatan kan...