Apr 8, 2010

1st Award



rasenye dh seminggu dpt award ni x post2... terlupe... award dpt dr Dieyana...thx dieyana cos anugerahkan award ni...pertama kali dpt ni...suke!! ..... rase mcm lame plak x berhubung dgn dieyana ni di alam maya ni... mmg xpernah kenal dgn dieyana ni... tp aku rs mcm rapat je dgn dia...aku dpt rskan dia ni seorg ibu yg lemah lembut..(xmacam aku ni.....)dia juge breastfeeder to anak2 nyer.....

k ni syarat2 nye bile dpt award.....

1. Thank & link the person that gave you the award.

dh jwb atas tuuuu

2. Pass this award onto 7 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

Ibuhakimhaikal
azrina
lensamama
donarose
dila
honey miezal
saraa
pah zarihan
mamamiya
Hazu

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

Ok.

4. State 7 things about yourself.

-suke mmbace/ cr info (bende yg aku minat je)
-analysis thinking
-always seek 2 b better life
-sokmo berangan
-xthn sbr/ cpt marah
-suke mmbebel gak
-berborak


17 comments:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

thank u very much...kiss kiss...ur a more beautiful blogger than me. :D

ibudhani said...

salam frens yg dpt award...sy xpksa if kalian sume xmo ikut syarat2 tu ye...sy jz nk anugerahkan aje to uols....

ku yg suke berkawan.....

Azrina said...

ibudhani, nanti akak jawab tag yer...skrg otak serabut sikit hehehe.

ibudhani said...

mamamiya nye blog mmg cantik ... xtipu....

ibudhani said...

kak azrina...xpe2....

NUANISA said...

salam..hehe teras nak buat contest jugak and dah buat pon. Jom la join...please foward-fowardkan. ibudhani ni kan banyak link dengan mama mama bloggers kat luar sana. kita ni baru nak meng explore dunia blog yang sangat best ni..hehehe...blog ibudhani ni memang menarik and banyak info yang bole dapat. tapi paling tabik bila tengok susu untuk dhani masih banyak lagi....susu untuk aisyah dah makin kurang..huhu...cayok!!!..

http://nuanisa.blogspot.com/2010/04/happy-family-contest.html

ibudhani said...

heheehh...nuanisa...thx...terkembang semangkuk lak....ok2 sy akan terjah n warwarkan!!!!

- dieyana - said...

ibudhani..huuhuh..rasa terharu lak. nk tima kasih sbb wish cam tu, diana pun rasa gelisah aje bila sehari tk buka twinkle2 lil star story. sesibuk mana pun, diana tetap buka kejap blog kawan2.. blog sendiri tk sempat nk update..adoi...

ibudhani said...

tula dieyana, sy selalu terjah blog dieyana..tertunggu2 cite baru dieyana...

IbuHakimHaikal said...

Thanks bg award ni ye..tak sangka sudi gak ibudhani bg sy..hehe...semoga kite blh jd kawan ye.. ;)

ibudhani said...

ibuhakimhaikal...yep betol2...semoga kte blh jd kwn n btukar2 pendapat...

donarose said...

terima kasih terima kasih ;)
:D
saya nak bagi jugak award yang sama! tapi soon.hehe.yg hari tu pun x jawb lagi.

terima kasih.~ :0)

ibudhani said...

donarose....

same2...xpe2...tk ur time...xjwb pn xpe donarose....

Hazu~ said...

terima kasih, ibudhani. 1st time dapat award.. hehe

ibudhani said...

Hazu...same2 kaseh...sronok kan bile dpt award...

SaRaa said...

thank u very much babe...sbb sudi bg kt saya..beshnyer dpt award..=)

ibudhani said...

Saraa... welkem....besh kan dpt award...