Jun 25, 2010

Buku Baru Abg....

Salam Jumaat..... rs nye dh 2minggu kot beli encyclopedia ni.... ada salesman dtg amek order kt opis.....murah jgk Rm29.90.... aku pn order la...rs2 kalo kat luar dkt2 RM 50-60 kan?

actually aku sendiri bace pun best!....terbahagi kpd 3 bhgian : nature, Earth n animals......piccas dia pn besar2 n menarik....n ade kartun....bnyk facts yg aku xtau slama ni.....grassland kat afrika dipanggil ape? Savanna..... d tallest (giraffe), fastest (cheetah) n heaviest ke biggest (lupo plak den) (gajah) animals in d world ade kt Savanna tu....rupe2nye bb kangaroo namenye Joey..mase joey dilahirkan hanye sebesar ibu jari kte je....A joey will nurse n grow in its mother's pouch almost 1year....



mase br dpt terus snap....excited....




abg pn excited....


ok daaa.....samb wat keje.....

4 comments:

- dieyana - said...

bestnye abg dpt buku baru....

Ereena said...

Baru dapat tengok anak akak...Sowi le malam tadi waktu akak collect medela Freestyle tak sempat nak berbual panjang pasal BF and ramah mesra lebih....Anywayerin nak ucapkan terima kasih kerana membeli dengan Erin...Semoga FS mempermudahkan perjalanan BF sis k...Kalau ada ape² masalah boleh contact erin...enjor your handfree breastpump anytime,anywhere...♥

- dieyana - said...

ibudhani pakai fs pulak skang ni? wah bestnye...harap berpeluang pakai fs gak nanti, insya-Allah...

ibudhani said...

heheh...dieyana....sng sket pkai FS ni....g meeting lua opis senang..kulu kili bwk ringan je.., kalo blakout xyah pk ssh2 dh...,handsfree n bole...nape la skang sy br tau FS ni...kalo tau dr dulu mmg dh sambar awal2....mmg sesuai dgn keperluan sy...

dieyana, hope 1day FS ni akan jd milik dieyana jg.....