May 12, 2010

birthday abg 8/5/10


Sabtu aritu tercapai gak hajat aku nk celebrate 1st birthday abg ..wat kt umah ayah aku.....mase ari kejadian perhhh penat jgak ...dlm ati siap ckp ni EL 2ari ni.... Alhamdulillah segalanye brjlan lncar...

tp aku cuak gak ptg tu hujan..cian sungguh tetamu yg dtg terpksa dok sekejap dlm kete...(cos aku pn xde payong)...n bile ujan reda rebas2x..cian gak ade yg bwk bb cover dgn napkin je..ade yg berpayong n ade jgk yg gamble redah....minta mahap la bnyk2 tuan rumah xde payong ...aduh xptt la aku ni!! yg keciannye lg aku x wat map!! ssh org nk cari umah ayah aku ni...

special thx to :

to my followers thx cos sudi bg email utk sent invi card... (n mahap tau ade yg xsempat aku reply email n ade yg xsempat gak mintak email) thx a lots jgk to tetamu yg sudi hadir bg memeriahkan lg buffday party anak aku!!!! n thx gak to aunty zaza amek picca birthday boy...(kalo x mmg aku x sempat amek birthday picca dia) n thx jgk to bakal mak baru aku cos import dia utk masak kan mee kari.... chedap!!! xlupe jg tetamu yg bg birthday boy adiah n $$...($$ insyaallah masuk tabung abg k..ibu xguna..hikhik)


bnyk nye adiah abg!! thx aunty2/uncle2/kengkawan/nenek2 sedara cos bg adiah tuk sy!!!

pg2x bgn xsempat change diaper nmpk motor nk main dh...

port abg play toys .... nk wat playroom xkesempatan...playhouse nk beli pn xmmpu lg..
abg! dh bnyk2 toys ni abg jgn lupe plak bace buku tau.....


syukur..dh 1yr dh dia...abg bkn bb lg...abg dh besha tau...toddler!!! semoga abg jd anak yg soleh, berguna n berjaya bile besar nnti ....minum shushu ibu lg tau till 2yr...abg!... abg 2thn kte celebrate kecik2 je tau....

13 comments:

Afne said...

waahh byknya birthday present dia! auntie pinjam blh?

ibudhani said...

aunty afne nk tau abg kan tedetut!!! bile org pegang yg ni dia nk gak yg ni..bile org pegang yg tu dia nk yg tu gak..pandai rebut toys...

- dieyana - said...

epi besday abang!
hahaha, lawak la diana, bg emel kat ibudhani, rupenye dh lepas tarikh tu..hikhihk..lain kali lah jeput diana ye..:-)

ibudhani said...

tq aunty diana....

samela dgn donarose pn dh lps tarikh...xpe..next time kte kenal2 di alam nyata...

- dieyana - said...

psttt..ibudhani, diana teringin la nk smbut beday anak2 kat mcdonalds ke...cm best aje...mcm2 la diana ni kan...hikhihk..(perasan tul diana nih..eheh)

SaRaa said...

hepi bday afiqdhani..smg jd anak soleh n bijak..aritu ibudhani ada mintak email add kan..sara ade drop comment tp xtau dh lepas tarikh ke blum..pastu xde receive pape email dr ibudhani..hehe..nway congrats sbb dh 1year Bf anak..:D

mama c'fa said...

appy bufday abg.. maaf la mase tu on mail ngk dah lepas la.. maaf sgt2 pepun tQ 4 invte.. insyllh lps ni ok... appy bufday ya semoge jd ank yg soleh n syg fmly slalu ok...

Azrina said...

ibu Dhani sorry tak datang dan tak bagi email..lupa!! uwa!

Irma Ruhani said...

happy belated birthday afiq...
semoga jadi anak yg soleh ye....

ibudhani said...

thx aunty2 sume...

kak azrina n mama c'fa, xpe..no hal..nxt birthday t ye!!!

HoNey MieZaL said...

ermmmm.... hepi belated to Afiq! aunty de hadiah la tuk afiq.. hu3..

HoNey MieZaL said...

ermmmm.... hepi belated to Afiq! aunty de hadiah la tuk afiq.. hu3..

donarose said...

Semoga Afiq Ramadhani sentiasa bahagia, jadi anak yang soleh dan taat. Happy 1ST BIRTHDAY :D