Nov 19, 2010

adoiiii sakitnye B aku

Semalam abg rentap kuat N aku.... Sakit. Aku jerit kuat.. Asben mrh aku. Tp nk wat mcmana dh mmg sakit.. berdarah sket... Dia mcm excited trlebih..pastu trlompat2 mase susu, terus dia rentap.. Pedih tau...cpt2 aku sapu susu aku kt luke tu...alhamdulillah shari je baik.

br Je 2 3 lps, aku sakit B area bwh cos abg tekan mase dia nk bangun pas susu..mula2 aku isau sgt nape B aku sakit sgt bile sentuh....takut sgt petanda cancer...ya Allah mintak dijauhkan penyakit tu..aku cek xde plak lumps ke.. Mlm tu xnyenyak aku tdo pk kan sakit tu...alhamdulillah esok tu dlm tghari dh x sakit sgt. Br lega
Kotak pkran ku ini.

Sejak 2 menjak abg dh besar ni dh mcm2 gaya dia menyusu... Brdiri, duduk, baring atas aku, aku tgh baring ngiring dia yg tgh brdiri selak bj aku nk susu... Tp ok jgk freestyle tu, mcm xlengoh badan. Tp yg ssh nye bile nk nyusu kt tempat lain...jenuh la aku kalo dia nk style susu gitew....kalo kt umah privacy la sket. Nasib baik pakcik2 abg dh pindh umah..kalo x segan ibu nak oiiii..

Nota kakiku: bkn medela je bole FS....abg pn FS jgk...adoiiiyayyy anak ku nye ragam nyusu...sabau je la... Xpela la bang, pas abg dh tamat contract nnti semua ni akn jd kenangan nmemori yg amat terindh buat ibu.

Sori if ade tslh eja...aku try berbloggn via henpon... I lep bloggn!!!!daaa enjoy your weeken!!


4 comments:

ayu said...

alalala...mesti comey je kan bila abang buat gaya FS ni..hehe..danial plak, ada gak la ke arah macam tu..tapi ayu nak juga dia bf sambil duduk..hehe..

Imaan09 said...

best of luck..pas contract tamat, contract len plak sambung..hhehe

Zaza lensaMama said...

owh.. adik2 ujang dah pindah eh? ok lah tu. xde la ko pening2 kepala lg. hehe...

ibudhani said...

Ayu, tula ms abg ke arah FS ni sy ikutkan aje, tula smkin mnjadi2. Kalo kte control mngkin x FS sgt..ssh jgk tau mcm ni kalo kt umah org x ke pening...

Imaan, hopela ade rezki sy nk sambung contrat baru nnti...

Zaza, haah oktober aritu...heheh...